Benvolgut veí / veïna

En breu Argentona iniciarà els treballs de revisió del seu Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, un instrument d’ordenació integral del municipi que ha de permetre planificar el desenvolupament del territori i que afecta directament al conjunt de la població d’Argentona i el seu entorn.

La redacció d’un nou POUM és un moment clau en la trajectòria de qualsevol municipi. El planejament urbanístic general parteix d’una anàlisi profunda del present però, el més important és que es tracta d’un exercici fonamental per a dissenyar el futur. El POUM serà en els propers anys el principal instrument d’ordenació integral del territori per planificar i fer realitat el desenvolupament municipal.

El pla d’urbanisme esdevé segurament el debat més important que es presenta en un municipi i que, per regla general, es posa sobre la taula cada 15 o 20 anys. Per tant, cal ser conscients de la transcendència que té per al futur de la nostra vila i de la importància de conèixer l’opinió dels nostres veïns. És per això que us convidem a dir la vostra a través del procés participatiu que endegarem en els propers dies.

Esperant comptar amb la teva participació en aquest procés tan important per al futur del nostre municipi, rep una cordial salutació

 

Ferran Armengol Tauran
Alcalde d’Argentona