• 2 febrero, 2015
Sessió de presentació de la proposta del POUM aprovada inicialment

El passat dijous 29 de gener va tenir lloc la sessió de presentació de la proposta del POUM d’Argentona aprovada inicialment el passat mes de gener. Va obrir la sessió el regidor d’Urbanisme, Obres, Habitatge, Sostenibilitat de l’Ajuntament, Pere Móra, i a continuació l’Esteve Coromines, director de l’equip redactor del POUM, va resumir les principals directrius i estratègies del Pla. En acabar, la Laura Cid de Lavola, va fer un repàs dels diferents instruments de participació que s’han creat per tal de facilitar la intervenció del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes, i dels resultats de participació obtinguts fins al moment .Finalment es va obrir un torn obert de paraules en el que la quarantena d’assistents van aprofitar per resoldre dubtes i fer aportacions a la proposta del Pla.