• 9 enero, 2015
L’aprovació inicial del POUM es debatrà en el proper ple municipal de gener

En el ple municipal de gener es debatrà l’aprovació inicial del POUM i, un cop aprovat, s’iniciarà la informació pública i la sol·licitud dels informes preceptius

El proper dilluns 12 de gener a les 20 hores tindrà lloc al saló de plens de l’antic Ajuntament el ple municipal ordinari de gener amb el principal punt de l’ordre del dia que farà referència a l’aprovació inicial del POUM d’Argentona. Amb això, i un cop aprovat el POUM inicialment, s’encetarà una nova fase de participació que preveu que el document es sotmeti, segons el que estableix la normativa, a informació pública per un termini de 45 dies. Durant aquest període es disposarà de tota la documentació del POUM tant en format imprès a les dependències municipals com en format digital a la web del POUM.

En aquesta fase, es preveu dur a terme una sessió de participació per presentar a la ciutadania la proposta inicial del POUM exposant les principals línies estratègiques i apostes de la proposta. A més, en aquesta sessió s’informarà del procés de tramitació administrativa i d’informació pública prevista en la Llei, dedicant una part de la sessió a detallar als assistents quin serà el termini d’informació pública, com accedir i consultar la documentació del POUM i, sobretot, la manera com s’han de redactar i presentar les al·legacions per a que aquestes puguin ser considerades adequadament.

Alhora, en aquesta fase es tornarà a obrir l’Oficina del POUM, ubicada a la seu de l’Ajuntament i oberta amb un calendari preestablert, amb l’objectiu d’atendre les consultes dels veïns/es i recollir els seus suggeriments. Novament es farà una exposició amb plafons de la proposta presentada.

Properament s’informarà de les dates i horaris previstos per la sessió de participació de l’obertura de l’oficina del POUM.