• 28 abril, 2014
Aprovada l’exposició pública de l’Avanç de pla del POUM

El plenari de l’Ajuntament d’Argentona va aprovar aquest divendres en sessió extraordinària la publicació de l’Avanç de pla del POUM d’Argentona, un document que estableix els criteris i objectius generals de la revisió del pla d’ordenació urbanística municipal.

L’aprovació de la publicació de l’avanç de pla va comptar amb el suport dels quatre grups del govern (CiU, PSC, ArgentCAT i l’Entesa), així com del Partit Popular i Agrupació d’Argentona. Tots per Argentona, que va sol.licitar la retirada del document, i la CUP van votar-hi en contra, argumentant que les propostes presenten reduccions del sòl agrícola i reclamant que es preservi sense urbanitzar la zona d’El Collell.També es va criticar el document i es van assenyalar dèficits en la informació i valoracions presentades.