• 14 abril, 2014
Ja es poden consultar els resultats de la participació ciutadana per la redacció del l’avanç del POUM

La revisió del POUM d’Argentona, en la seva fase de redacció de l’Avanç del POUM, ha comptat amb diferents sistemes de participació ciutadana els resultats dels quals es recullen en l’Informe d’aportacions i propostes ciutadanes.

El procés de revisió del POUM d’Argentona compta amb diferents eines de participació per recollir les aportacions de la ciutadania en relació als diversos temes que tracta el pla. Entre elles, en la primera fase, la de redacció de l’Avanç del POUM, s’han desenvolupat eines de participació presencial com la sessió de participació interna de l’Ajuntament i les sessions de participació ciutadana celebrades el 6, 13 i 20 de març al Saló Pedra, i eines de participació no presencial, com una enquesta en format digital i paper, un sistema d’informació geogràfica on-line i un bústia per la ciutadania.

L’Informe d’aportacions i propostes ciutadanes que està publicat en l’apartat de documentació d’aquesta web recull els resultats i les aportacions fetes per la ciutadania que serviran en la redacció de l’Avanç del POUM. En global la participació ha comptat amb més de 100 persones a les sessions de participació ciutadana, més de 300 visualitzacions i 19 aportacions ciutadanes en el sistema d’informació geogràfica, 148 enquestes i 2 aportacions a la bústia.

El procés continua i en les següents fases també hi ha espais per a la participació ciutadana i l’aportació de suggeriments com marca la normativa. Aquesta web a l’apartat de Participació ciutadana explica totes les fases, mètodes i eines de participació.